Chitika

Sunday, February 6, 2011

حلوا



مواد لازم:                                  
ارد سفید گندم 1/5 لیوان
اب 1/5 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 1/2 فنجان
روغن 1/2 لیوان
زعفران حل شده 3 ق/ق
طرز تهیه شربت حلوا
شکر را با آب مخلوط کرده و می ‌گذاریم بجوشد و سپس زعفران و گلاب را به آن اضافه می‌کنیم. شربت حلوا نباید غلیظ شود چون حلوا سفت می شود اگر خیلی هم رقیق باشد حلوا خمیر می شود. پس در درست کردن شربت دقت کنید.

طرز تهیه:
روغن را در ظرفی می ریزیم, آرد را به روغن اضافه کرده و در حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم
ساعتی خوب با حوصله هم میزنیم  تا آرد کاملن سرخ شود. 
وقتی آرد خوب سرخ شد و رنگ آن طلایی و بوی آرد سرخ شده بلند شد , موقع اضافه کردن شربت حلواست که از قبل آماده کردیم
شربت را به آرامی به آرد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گلوله- گلوله نشود. سپس حلوا را در ظرف کشیده و آن‌ را تزئین میکنیم


 

 

کیک نسکافه

                                         
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
ارد یک و 1/2 پیمانه
شکر یک پیمانه
وانیل 1/2 ق/چ
بیکینگپودر 1/5 ق/چ
شیر 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
نسکافه 3/4 پیمانه(مخلوط با کمی اب گرم

طرزتهیه:

تخم مرغ ها و شکر و وانیل را در ظرفی با همزن با سرعت بالا هم میزینیم تا سفید شود
وقتی حسابی هم خورد  حالا نسکافه رو اضافه میکینیم و هم میزینیم
بعد شیر و روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم
بعد بیکیگپودر اضافه و هم میزنیم ارد را الک میکنیم و اضافه میکنیم خوب هم میزنیم
فر را که از قبل روشن و روی 325 فارنهیت قرار میدهیم
حالا مایه رو توی قالب کیک که ان رو چرب کردیم میریزم در وسط فر به مدت 40 تا 45 دقیقه میپزیم
در هنگام پخت در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابه
بعد از پخت و خنک شدن میتوانید از وسط کیک رو باز کنید و لای ان خامه بمالید


 

 

کرم کارامل

                                    
مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1پیمانه
واینل 1ق/چ
شیر4 پیمانه
شکر برای کارامل 3/4 پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر و وانیل رو توی کاسه ای میریزیم و با همزن با سرعت بالا حسابی هم میزنیم تا سفید بشه اگر هم دوست داشته باشید میتوانید مقداری پوست لیمو هم به مایه اضافه کنید. فر را روشن و روی375درجه فارنهایت میگذاریم.  شیر را گرم میکنیم تا جوش اید وقتی جوش امد حرارت رو خاموش کنید حالا باید شکر سوخته رو درست کنیم شکر رو توی ظرفی تفلون باشه خوبه و روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر اب شود وقتی شکر کامل اب شد و طلایی رنگ شد ان روی توی قالب میریزیم قالب گرد و گود خوبه
حالا شیر گرم رو به مایه تخم مرغ اضافه کنید و خوب همبزنید و ان را توی قالبی که کف ان شکر سوخته رو ریختیم میریزم و به طریقه بن ماری(زیر قالب ظرفی از اب باید باشه) در طبقه وسط فر به مدت 45 تا 50 دقیقه میگذاریم
برای اینکه مطمعن شوید کارامل پخته یک چنگال بزنیذ توش اگر چنگال تمیز بیرون امد کارامل پخته
کارامل از فر بیرون میاوریم و میگذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد داخل یخچال میگذاریم به مدت چند ساعتی میگذاریم
و بعد ان را در ظرفی بر میگردانیم.

 

رولت

مواد لازم:
برای کیک


تخم مرغ 4 عدد 
شکر 3/4 کاپ
ارد 3/4 کاپ
وانیل 1/2 ق/چ
 بیکینگپودر 1/2ق/چ

برای فیلینگ


خامه %35 300میلی لیتر
پودر شکر 1 ق/غ
وانیل مقداری


طرزتهیه:
همه مواد بجز ارد را داخل کاسه ای میریزم و با همزن با سرعت بالا میزینم انقدر میزنیم تا سفید  و پف کند 
فر را از قبل روشن و روی 400 فارنهیت میگذاریم
بعد از این که مایه خوب سفید و پف دار شد ارد را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا خوب مخلوط شود
بعد مواد را روی سینی یا قالب مستطیل شکل که کف ان را کاغذ روغنی انداخیم میریزم و و یکنواختش میکنیم
مواد رو در طبقه وسط فر به مدت 8 دقیقه میگذاریم
وقتی نون پخت و از فر در اوردیمش کاغذ روغنی رو با احتیاط جدا میکنیم که نون صدمه نبینه
وقتی کاغذ رو جدا کردیم یک دستمال مرطوب را روی نون می اندازیم تا نون خشک نشه
و میگذاریم نون خنک بشه
وقتی نون خنک شد گوشه های ان رو میبریم 
حالا خامه %35 و پودر شکر و وانیل اگر هم دوست داشته باشید میتوانید خیلی کم گلاب یا عرق بهار نارنج اضافه کنید
و با همزن برقی سرعت متوسط هم میزنیم تا سفت بشه و جای همزن روی خامه بماند
حالا نون رو به پشت بر گردونید و خامه رو یکنواخت همه جا بمالید  حالا رولت رو از عرض خیلی با حوصله رول کنید
و وقتی رول کردید داخل یخچال به مدت 3 -4 ساعت بگذازید
بعد رولت را به اندازه دلخواه میبرید

No comments:

Post a Comment